Capcalera_altres1
Accessibilitat

Compatibilitat amb estàndards
Per tal d'assolir aquest objectiu, s'han seguit les pautes WCAG1.0 (Web Content Accessibility Guidelines, versió 1.0) establertes pel Grup de Treball WAI (Web Accessibility Initiative) del W3C (World Wide Web Consortium).
S'acompleixen els estàndards i recomanacions del W3C pel que fa a XHTML 1.0 i CSS 2, la qual cosa garanteix la compatibilitat entre Plataformes i versions dels navegadors web i permet separar l'estructura de la presentació dels continguts.

Enllaços
La majoria dels enllaços que el text no descriu completament la destinació tenen atributs title amb un aclariment.
Quan és possible, els enllaços s'escriuen de forma que tinguin sentit fora de context. Alguns navegadors (tals com JAWS, Home Page Reader, Lynx, i Opera) poden extreure la llista d'enllaços de la pàgina actual i permetre a l'usuari navegar des d'aquesta llista.

Incidències
Si teniu cap problema per accedir als continguts del web, o per fer suggeriments de millora, podeu adreçar-vos als responsables de la web utilitzant el formulari de contacte.


Accessibilitat

Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar