Capcalera_altres1
Béns Comunals, un sistema d’organització del passat per gestionar el present
Inici: 20.07.2016 09:15
Final: 20.07.2016 14:00

El vincle entre la societat i el seu territori i la seva participació en la presa de decisions que l'afecten és el tema principal de la jornada. Darrerament ha augmentat molt l'interès per les oportunitats que poden oferir els sistemes de governança comunal tant a escala local com regional per donar respostes creatives i efectives als reptes de gestió i conservació territorial difícilment assumibles des de l'administració o les iniciatives privades. La participació directa de la població local en la presa de decisions és un avantatge important que es reivindica. No s'ha de fer altra cosa que mirar al passat per aprendre a gestionar millor el present.

La jornada està organitzada per la Fundació del Món Rural i l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i l'Aran, amb el suport del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Programa
Inscripcions

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar