Capcalera_altres1
Bridging the rural/urban divide: solutions
Inici: 08.10.2013 09:00
Final: 08.10.2013 10:45

En el marc de la 11th European Week of Regions and Cities (OPEN DAYS 2013) que tindrà lloc a Brussel·les els dies 7-10 d'octubre, el programa INTERREG IVC organitza la sessió Bridging the rural/urban divide: solutions. Estimular l'ocupació a les zones rurals està directament relacionat amb la millora de les comunicacions i particularment amb la disponibilitat de serveis públics. Durant el workshop es mostraran els resultats dels projectes finançats pel programa INTERREG IVC, on experts reconeguts a nivell europeu han consolidat l'experiència i coneixement de regions que treballen en aquestes qüesitons. Es presentaran les millors solucions a Europa en el camp del desenvolupament rural i l'e-governança basades en bones pràctiques i polítiques compartides entre més de 160 socis regionals.

Després del workshop tindrà lloc una sessió de netowrking en bones pràctiques identificades en el camp del desenvolupament rural i l'e-governança.

Inscripcions

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar