Capcalera_altres1
Certificació ecològica per a la indústria agroalimentària
Inici: 17.12.2019 16:00
Final: 17.12.2019 19:00

Avui en dia hi ha en el mercat diferents models de certificació i en el sector de la producció i elaboració de productes agroalimentaris ecològics cal que es compleixi amb la normativa i que estigui certificada per l’Autoritat de control i que a Catalunya és el CCPAE.
La certificació ecològica garanteix que els productes han estat produïts o elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica, i que han estat controlats en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.
L’objectiu d’aquesta jornada és que una empresa conegui quin és el marc normatiu que haurà de complir en cas de voler elaborar productes ecològics. I també, vol ser un espai per resoldre els dubtes i consultes que puguin sorgir dels assistents així com ser un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències per a tots els professional dels diferents sectors.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar