Capcalera_altres1
CONAMA Local 2015: Ocupació, energia i clima
Inici: 07.10.2015 09:00
Final: 08.10.2015 18:00

Novena edició del congrés CONAMA Local, impulsat per la Fundación Conama, on es tractaran qüestions clau en la gestió dels municipis com els residus, la rehabilitació o la mobilitat des de diferents perspectives com les oportunitats de negoci, les necessitats de planificació o la posada en marxa de mesures concretes, sense perdre l'objectiu de disminuir les emissions de GEH que s'estan generant a escala urbana.

Amb aquesta trobada es pretén, entre d'altres: 

  • Implicar en el debat de la sostenibilitat als governs locals i regionals, a les empreses, plataformes tecnològiques i al tercer sector, i fomentar la seva participació en compromisos més actius davant la lluita contra el canvi climàtic.
  • Plantejar l'Economia Baixa en Carboni a través d'una agenda de solucions més que d'un repartiment de càrregues, impulsant propostes que impliquin desenvolupament, creació d'ocupació i de benestar social.
  • Donar suport i ampliar els compromisos dels Estats pel que fa a la reducció d'emissions de GEH.
  • Visibilitzar iniciatives concretes que permetin il·lustrar models de gestió eficients.

L'organització del CONAMA Local 2015 compta amb el suport de l'Ajuntament de Màlaga, i es celebrarà en el marc de fira "Greencities & sostenibilitat".

Més informació

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar