Capcalera_altres1
Conferència "Economia Circular a la pràctica"
Inici: 11.05.2016 08:45
Final: 11.05.2016 16:45

L'entitat Brussels Environment, membre de l'Associació de Ciutats i Pobles per al Reciclatge (ACR+), organitzat la conferència internacional sobre "Economia circular a la pràctica: re-pensant els nostres models de producció i consum". Immediatament després de la conferència tindrà lloc de ceremònia d'entrega de premis de la Setmana Europea de la Reducció de Residus (LIFE+).

Els participants tindran l'oportunitat de conèixer i debatre sobre el rol dels ciutadans, les empreses i l'economia del reciclatge en trobar solucions per a suplir les necessitats dels consumidors en un món amb els recursos limitats. Un dels temes en què es centrarà la conferència és la reutilització i reparació. A més, es presentaran exemples específics de nous models de producció i consum.

Més informació
Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar