Capcalera_altres1
Conferència "Els valors del medi rural per al segle XXI"
Inici: 22.01.2015 09:30
Final: 22.01.2015 16:00

La conferència "Els valors del medi rural per al segle XXI", impulsada pel Countryside and Community Research Institute (CCRI), ofereix una oportunitat única als representants polítics, administracions públiques, interessats i investigadors en matèria de polítiques rurals, per a que es reuneixin per discutir i debatre vers l'àmbit rural contemporani i els resultats de les investigacions més recents del CCRI.

Aquesta conferència ofereix l'oportunitat de reflexionar sobre les múltiples necessitats que la societat del segle XXI busca a les zones rurals, incloent l'alimentació, energia, materials i medicines, així com també oci, lleure i habitatge, i també compartir idees i experiències sobre com les zones rurals hi faran front.

Més informació

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar