Capcalera_altres1
Costos de producció ecològica i producció convencional. Com cal repercutir-ho en el preu de l'aliment
Inici: 25.05.2016 17:00
Final: 25.05.2016 20:30

Es tendeix a pensar que la producció ecològica és més cara que la convencional.
En aquesta jornada, organitzada pel Consorci Ripollès Desenvolupament, es volen donar eines que permetin repercutir el valor que té el producte ecològic sobre el preu de venda, en el cas de la vedella de carn.

La jornada s'adreça a persones productores i elaboradores que produeixen en convencional i en ecològic, i també a les que volen fer la conversió a ecològic i a punts de venda i de degustació que volen introduir aquests productes als seus menús.

Programa

Comentaris
Stewartclalm ha dit:
wh0cd8289174 <a href=http://cheapviagra2017.com/>viagra pills</a>
Stewartclalm ha dit:
wh0cd722770 <a href=http://indocin11.top/>indocin</a> <a href=http://suhagra2010.gdn/>next page</a> <a href=http://buydiflucan3.top/>generic diflucan online</a> <a href=http://buyamoxil2010.gdn/>amoxil</a> <a href=http://buyadalat911.top/>adalat</a> <a href=http://buydiclofenac3.top/>diclofenac 50mg</a>
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar