Capcalera_altres1
Dia a Cavall
Inici: 16.09.2018 10:00
Final: 16.09.2018 14:00

El Dia a Cavall és una jornada lúdico-festiva anual en la qual diferents centres eqüestres de tot Catalunya obriran les seves portes de manera voluntària i gratuïta amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer al públic general el món dels cavalls i els ponis.

La jornada festiva té un format únic per a tots els centres però amb petites diferències per a conèixer la seva riquesa i diversitat. Durant la jornada es podrà gaudir de les passejades en poni/cavalls gratuïtes i tallers pedagògics: les famílies tindran l’oportunitat de descobrir i gaudir “el món del cavall” i experimentar les sensacions i el contacte amb els cavalls. Paral·lelament, els centres realitzaran diversos tallers pedagògics per endinsar als visitants en aquest món tot responent curiositats: Com es comuniquen els cavalls? Què mengen? Com dormen? entre d’altres.
Així mateix, també s'han previst petites demostracions de com es treballa conjuntament amb els cavalls i quines “coses” poden arribar a aconseguir cavalls i genets. Cada centre realitza una o diverses demostracions de les disciplines que practica. Us recomanem que consulteu els programes de cada un dels centres.

Aquesta iniciativa està impulsada pel grup Leader ADRINOC, en el marc del projecte de cooperació estratègic "Activitats Eqüestres, una alternativa econòmica en zones rurals."

Web de l'esdeveniment

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook