Capcalera_altres1
Economia Circular: un any després de la seva adopció, treballant junts pel futur
Inici: 09.03.2017 12:47
Final: 10.03.2017 12:47

Una economia europea més sostenible implica reduir dràsticament el nostre consum de recursos i la quantitat de residus que produïm. Lluny de ser una preocupació exclusiva del medi ambient, la transició cap a una economia circular eficient en recursos, és més una oportunitat de negoci i social, donant lloc a nous mercats i nous llocs de treball.

A finals de 2015, la Comissió Europea va publicar el seu Pla d'Acció economia circular, juntament amb una proposta de revisió de la legislació actual de residus. El Comitè Econòmic i Social Europeu (EESC) dóna suport a una implementació ambiciosa d'aquest pla d'acció, que inclou en particular una consulta en profunditat de les parts interessades i la societat civil. En anteriors dictàmens relatius a l'economia circular adoptada al desembre de 2014 i abril de 2016, el EESC va llançar la "European Circular Economy Stakeholder Platform", amb l'objectiu de facilitar la consulta de la societat civil, la cooperació entre les xarxes nacionals, regionals i sectorials i l'intercanvi d'coneixements, informació i bones pràctiques.

Per tal de fer un balanç de l'execució del pla d'acció, mirant als propers passos i parlar sobre els objectius i els aspectes pràctics de"European Circular Economy Stakeholder Platform", el EESC i la Comissió Europea co-organitzen una conferència que tindrà lloc els dies 9-10 de març a Brussel·les.

 

Programa de la jornada 

FONT: European Economic and Social Committe

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar