Capcalera_altres1
Els territoris rurals en les polítiques de cohesió territorials i de creixement inclusiu 2014-2020
Inici: 22.09.2015 14:30
Final: 22.09.2015 17:00

L'Estratègia Europa 2020, posa en rellevància l'objectiu del creixement inclusiu. En aquest moment, es fa necessari creuar els principals objectius i els primers passos de la programació europea 2014-2020 en referència al futur de les zones rurals europees. Són les zones rurals els socis esperats per al creixement econòmic, intel·ligent i inclusiu? Quin lloc ocupen en les guies estratègiques de la nova política de cohesió? Quin reconeixement té el potencial rural en els programes i estratègies?

L'intergrup parlamentari RUMRA (Intergroup on Rural, Mountainous and Remote Areas), iniciat el març de 2015, organitza aquesta conferència per tal de donar resposta a aquestes preguntes, amb la col·laboració de la Comissió Europea i el Comitè de les Regions. Aquesta serà la primera conferència organitzada per RUMRA i donarà l'oportunitat als representants polítics europeus i altres actors claus rurals per debatre sobre les potencialitats dels territoris rurals i de les innovadores interrelacions rural-urbanes. En aquesta ocasió es llançarà un llibre blanc de la ruralitat, com a resposta a la demanda del "Moviment Europeu de les Zones Rurals".

Programa
Inscripcions (abans del 17 de setembre)

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar