Capcalera_altres1
ENRD Workshop "Making Rural Areas More Attractive for Young People"
Inici: 03.05.2018 08:30
Final: 03.05.2018 17:00

El projecte ODISSEU participa en el 2n workshop d’inclusió social “Fem més atractives les àrees rurals per la gent jove” de la Xarxa Europea de Desenvolupament Rural- ENRDUna trobada que té com a objectiu debatre com incrementar l’atractiu de les àrees rurals per la gent jove a través de posar en contacte experiències i eines innovadores de diferents països europeus.
L’acte permetrà compartir les accions "ODISSEU", dins el projecte marc "Territori Talent", amb altres agents de dinamització rural europeus i conèixer altres experiències i projectes.
Sota el títol de “Attracting young talents to rural àreas”, Arnau Martínez Fernández, jove estudiant de l’Alt Urgell que va participar en el "Pràcticum Odisseu 2017", explicarà quines eines facilita el projecte per a l’arrelament i l’atracció de joves a les comarques rurals de Catalunya.
L’acte comptarà també amb la gerent del Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, Mireia Font, qui donarà a conèixer la tasca que desenvolupen els Grups d’Acció Local catalans a favor d’incorporar el talent jove a les zones rurals Leader.

Programa
Pòster ODISSEU

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar