Capcalera_altres1
Europe, let’s cooperate! Fòrum interregional de cooperació
Inici: 02.12.2014 09:00
Final: 03.12.2014 14:30

Més de 2.000 institucions de tot Europa han millorat les seves polítiques regionals a través de la cooperació en 204 projectes interregionals, impulsats en el marc del programa INTERREG IVC (2007-2013).

En el període 2014-2020 s'inicia un nou programa, INTERREG EUROPE, on hi haurà encara més oportunitats per beneficiar-se de la cooperació interregional en recerca i innovació, competitivitat i PIMEs, economia baixa en carboni i eficiència ambiental i de recursos. Es pot obtenir cofinançament FEDER per treballar amb altres regions, aprendre dels altres i fer front a reptes en comú. També es pot formar part de les 4 xarxes temàtiques que ajudaran als governs locals i regionals per a una planificació més efectiva i a implementar polítiques per al benefici de la societat.
Amb el lema “Europa, anem a cooperar!” s’invita a aquestes jornades de 2 dies a Bolonya. S’aprendrà en com beneficiar-se de la cooperació interregional i en inspirar-se d’aquelles institucions i regions que tenen experiència en implementar projectes. Hi haurà experts que presentaran les últimes tendències en polítiques i disposats a fer contactes.

Més informació

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar