Capcalera_altres1
Fira d’Economia Solidària de Catalunya
Inici: 24.10.2014 10:00
Final: 26.10.2014 19:00

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc. És un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

Els objectius de la fira són: 
1. Donar a conèixer l'economia solidària.
2. Divulgar alternatives que aporta l'economia solidària a la crisi.
3. Donar visibilitat al teixit comercial i empresarial de l'economia social i solidària.
4. Incrementar la consciència de "sector econòmic".
5. Fomentar la intercooperació.
6. Augmentar el nombre de persones i organitzacions compromeses.
7. Consolidar-se.

L'Economia social i solidària és tota aquella activitat econòmica que es du a terme sota criteris democràtics, participatius, respectuosos amb el medi ambient i socialment responsables. Es tracta d’una economia al servei de les persones, basada en la cooperació i el bé comú i regida per principis de transparència i bon govern.

Més informació

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar