Capcalera_altres1
Fira de Biomassa de Catalunya a Vic
Inici: 23.02.2017 10:09
Final: 25.02.2017 19:09

La fira s'adreça a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa, principalment de l'àmbit català (enginyeries, comercials, instal·ladors, fabricants, promotors energètics, empreses de serveis energètics, productors de biomassa, distribuïdors de biomassa), a consumidors finals (tècnics de l'administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, administradors de finques, etc…) i, finalment, també a la ciutadania en general, per tal de promoure la biomassa com a font d'ús energètic domèstica. 

Els objectius d'aquesta edició seran: 

Ampliar la oferta expositiva: la Fira amplia el seu abast a altres tipus de biomassa que no siguin forestals, com l'agrícola, i a empreses que treballen amb complements de l'ús de la biomassa (aïllants, ferreteria, etc.) de l'àmbit industrial i altres sectors com la construcció que també fan ús de la biomassa, per tenir representació a tota la cadena de valor. 
Punt de trobada: la Fira esdevindrà el punt de trobada d'associacions, gremis, etc. del sector, on desenvoluparan les trobades anuals amb els seus associats. 
Internacionalització: aquesta edició comptarà amb la participació de ponents i assistents d'altres regions d'Europa que permetran intercanviar experiències i impulsar les actuacions de promoció de la biomassa a través de la transferència de coneixement. 

A més de l'espai expositiu, la fira comptarà amb diferents activitats paral·leles com trobades professionals, conferències o tallers oberts a tots els públics. Algunes d'aquestes activitats tindran un cost, però serà molt econòmic. 


ORGANITZA: Ajuntament de Vic (Fires i Mercats), Generalitat de Catalunya, a través del Centre de la Propietat Forestal, l'Insitut Català d'Energia i la Direcció General de Medi Natural, el Consell Comarcal d'Osona, el Centre Tecnològic Forestal, el Clúster de la Biomassa i les Diputacions de Barcelona i Girona.

FONT: Fira de la Biomassa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar