Capcalera_altres1
Inauguració Aula de Cuina “El Leader Gastronòmic”
Inici: 08.03.2016 10:30
Final: 08.03.2016 14:00

Acte d'inauguració de l'Aula de Cuina “El Leader Gastronòmic”. Un projecte promogut pel Consorci LEADER Pirineu Occidental, amb un ajut del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat (DARP), amb el suport de l’Ajuntament de Sort, que ha cedit l’espai i que ha cofinançat també una part.

El nou equipament permetrà organitzar activitats formatives dirigides al sector professional de restauradors, i programar jornades i cursos de cuina bàsics dirigits a tots els públics.

La gestió i dinamització de l’aula recaurà en el Consorci LEADER però comptarà amb la total implicació i col·laboració de l’Ajuntament de Sort, que ha apostat per aquest projecte com una iniciativa a la qual cal donar suport i empenta. No es pot oblidar que la gastronomia és una important via de dinamització socioeconòmica al Pallars Sobirà, incidint no només en la restauració, sinó també directament en el turisme i els propis agroproductors locals.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar