Capcalera_altres1
Introducció a l’economia de resistència per a ser pagesos/es amb una vida més confortable, plaent i feliç
Inici: 15.06.2015 09:15
Final: 15.06.2015 18:00

Des de l’Escola de Pastors de Catalunya, amb la col·laboració del Consorci Ripollès Desenvolupament, s'organitza aquesta jornada per ajudar a consolidar els projectes agraris al territori. La seva consolidació passa necessàriament per la viabilitat econòmica. Aquest és el tema pendent en molts dels projectes agrícoles i ramaders.

L’economia de resistència té la intenció de donar les bases per aconseguir que els pagesos/es assoleixin l’autonomia econòmica i financera i d’aquesta manera obtenir la llibertat necessària per poder treballar en el què s’estimen d’una manera digna. L’objectiu essencial serà aprendre els conceptes bàsics que els permeti "llegir", interpretar, narrar, en termes econòmics i financers, això que coneixen tan perfectament en termes qualitatiu.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar