Capcalera_altres1
IV Setmana Forestal Mediterrània
Inici: 17.03.2015 08:00
Final: 20.03.2015 18:00

La Setmana Forestal Mediterrània és una plataforma regional comuna per a la cooperació en matèria de boscos mediterranis, amb l'objectiu de millorar el diàleg entre la comunitat investigadora sobre boscos mediterranis, els encarregats d'elaborar les polítiques públiques i altres parts interessades rellevants; així com comunicar a la comunitat internacional i a la societat en general la importància i els reptes que afecten els boscos mediterranis.

Entre els objectius que es treballaran durant la trobada, es vol promoure la innovació, la cooperació intersectorial i el desenvolupament de l’economia, incloent l’economia verda i la bioeconomia, per augmentar la resiliència dels ecosistemes forestals, i reforçar la cooperació entre científics i responsables de la presa de decisions per establir una visió comú pel futur del desenvolupament i la gestió dels boscos mediterranis, entre d’altres.

Més informació

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar