Capcalera_altres1
IV Workshop de petits operadors agroalimentaris: “el repte de la comercialització”
Inici: 27.11.2019 09:15
Final: 27.11.2019 17:30

Quarta edició del Workshop de petits operadors de l’Escola Agrària de l’Empordà, que vol ser un espai de formació i també de trobada dels productors i transformadors agroalimentaris, i consolidar l’Escola com a referent i suport per al sector.
El fil conductor de la trobada del 2019 és la comercialització. El consumidor actual aprecia el producte local pels seus valors de qualitat, ambientals i d’identitat cultural, una tendència d’atractiu creixent, que també està sent incorporada pel sector de la restauració i la distribució. El petits productors i transformadors agroalimentaris utilitzen diverses estratègies de comercialització, des de la venda directa a mercats, o les visites a les pròpies explotacions o obradors, però també la utilització de les tecnologies, la venda al sector restauració, a la gran distribució i fins i tot l’exportació.
Els objectius d’aquest quart “Workshop de petits operadors” són donar algunes pautes per definir les estratègies de comercialització més adequades per a cada empresa i alhora compartir algunes experiències originals dels operadors individuals.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar