Capcalera_altres1
Jornada "Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries en el sector de la restauració i el comerç"
Inici: 14.12.2015 09:30
Final: 14.12.2015 13:15

Les persones afectades per diferents al·lèrgies i intoleràncies alimentàries són un col·lectiu que cada vegada demanda amb més freqüència un servei adaptat a les seves necessitats quan menja fora de casa. Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries són malalties que cal tractar amb rigor, ja que les persones que les pateixen no poden menjar res que contingui l’aliment que han de restringir, d’aquest fet en depèn la seva salut.
Davant el nou Reglament (UE) 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, d’aplicació des del passat 13 de desembre de 2014, és un repte tant per al sector de la restauració, petits i mitjans comerços, com per a grans empreses, alhora de ser una oportunitat per les persones amb limitacions alimentàries.

Amb aquesta jornada, organitzada conjuntament pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, la iniciativa Toleràncies, Immunitas Vera i l'Associació de Celíacs de Catalunya, es volen donar a conèixer alguns dels conceptes bàsics sobre les al·lèrgies alimentàries, així com la legislació i pautes per l’aplicació del nou Reglament 1169/2011. A la vegada, també es donaran consells pràctics per evitar la contaminació encreuada en restauració; i l'emprenedora Laia Espasa presentarà la iniciativa "Food Truck Toleràncies", dedicada a la  venda ambulant de productes lliures d’al·lèrgens.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament abans de l’11 de desembre a:
- Correu electrònic: gala@leader.cat
- Telèfon: 977 442 116 – A/e: Gala Martínez

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar