Capcalera_altres1
Jornada de Camp "Bones pràctiques en els treballs forestals"
Inici: 20.04.2018 09:00
Final: 20.04.2018 14:30

La gestió forestal sostenible és un dels objectius més importants pel qual s’ha de seguir treballant en els boscos del nostre territori. Aquesta jornada vol posar en valor la importància que tenen en aquest propòsit les empreses que executen els treballs forestals. Durant la jornada es farà una breu presentació del Centre de Formació Forestal Especialitzada (CFFE), dels seus objectius, trajectòria i línies de treball pel que fa la formació forestal. Seguidament, es farà una demostració pràctica per part dels formadors especialistes del CFFE en un rodal del Parc del Castell de Montesquiu.
Durant la jornada es posarà èmfasi en els aspectes més importants a tenir en compte a l’hora de detectar bones i males praxis en els treballs forestals.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar