Capcalera_altres1
Jornada de l'Àngel Inversor. Sincronitzem Projectes, Partners i Inversors
Inici: 26.11.2013 09:30
Final: 26.11.2013 13:00

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell està treballant en un programa de suport a emprenedors i empreses basat en l’acompanyament empresarial i la cerca de finançament per a projectes empresarials en l’àmbit rural.
En el marc d’aquest programa, s’ha previst la Jornada de l’Àngel Inversor, que pretén ser un espai de trobada entre empreses, inversors i col·laboradors.
A la Jornada de l’Àngel Inversor es presentaran projectes d’empreses ja existents i projectes d’emprenedoria que puguin generar activitat econòmica i que estan buscant o bé capital, o bé professionals amb experiència per col·laborar amb el projecte empresarial presentat. L'acte compta amb la col·laboració del grup Consorci GAL Alt Urgell - Cerdanya.

Més informació de la jornada

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar