Capcalera_altres1
Jornada de l’ostra arrissada del Delta de l’Ebre
Inici: 21.12.2015 16:30
Final: 21.12.2015 19:30

Jornada organitzada pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, per tal de donar a conèixer el cultiu del mol·lusc al Delta de l’Ebre, així com les potencialitats del mateix com a atractiu turístic.
Per altra banda es realitzaran demostracions de cuina i manipulació del producte dirigides al públic en general i al sector de la restauració.
L'ostra arrissada del Delta de l'Ebre es caracteritza pel seu deliciós i fi sabor, complementat amb un alt valor nutritiu, és rica en proteïnes, vitamines A, D i B, i sals minerals. La fusió de totes aquestes virtuts, la converteixen en un producte de primer ordre a nivell gastronòmic i per tant, un complement ideal per al desenvolupament turístic i econòmic del territori.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar