Capcalera_altres1
Jornada de treball ODISSEU
Inici: 30.06.2016 10:30
Final: 30.06.2016 14:30

Jornada de treball del projecte de cooperació ODISSEU, centrat en el retorn i la inserció laboral dels i les joves al medi rural. La trobada reunirà el personal tècnic dels Grups d'Acció Local de Catalunya i la xarxa de professionals de Joventut, que treballen conjuntament en aquest projecte.
Amb aquesta jornada es vol facilitar l’intercanvi tècnic per a compartir bones pràctiques, implementar coordinadament el projecte i teixir la xarxa d’agents ODISSEU.

L'acte es divideix en dues parts, la primera, centrada en detallar les accions que s'han desenvolupat gràcies al projecte; i una segona, de caire més pràctic, on es treballaran algunes de les accions conjuntes del projecte, alhora que es presentaran diverses iniciatives sobre joves, ocupabilitat i emprenedoria que s’estan duent a terme en zones rurals. 

Inscripcions - abans 28 de juny
Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar