Capcalera_altres1
Jornada "El programa Leader i el desenvolupament local, horitzó 2020"
Inici: 23.12.2015 09:30
Final: 23.12.2015 14:00

Un cop aprovat el "Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020", s’obre un nou horitzó d’oportunitats per al món rural. El programa Leader ens ha acompanyat al llarg dels darrers sis anys i ha fet possible que es duguin a terme moltes inversions al territori. També ha facilitat un marc de cooperació entre  les institucions i els agents socioeconòmics.

Aquesta jornada, organitzada pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, vol donar a conèixer la feina realitzada aquests darrers anys, posar en valor la nova estratègia de desenvolupament local per al proper període i generar un espai de confiança i de treball entre tots aquells agents que han participat i participaran en la l’aplicació del programa Leader al llarg dels propers anys.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar