Capcalera_altres1
Jornada "Emprenedoria, treball en xarxa i relacions interpersonals"
Inici: 23.07.2011 10:00
Final: 23.07.2011 19:30

La jornada "Emprenedoria, treball en xarxa i relacions interpersonals" s’emmarca en el projecte ‘Xarxa de Dones Rurals i Urbanes: un espai de desenvolupament econòmic i social’. Es tracta d’un projecte estatal d’Experiències Innovadores en el marc de la Red Rural Nacional on participen 9 comunitats autònomes. Cada comunitat ha formalitzat la seva pròpia xarxa de dones rurals i urbanes i aquest acte pretén ser la presentació de la Xarxa Catalana, la qual compta a dia d’avui amb 22 entitats adherides.

La jornada consistirà en un espai expositiu i activitats organitzades per les entitats que formen part de la xarxa als jardins exteriors del Palau Robert, i diverses presentacions i tallers de formació relacionats amb la temàtica de la jornada a la "Sala de les Cotxeres".

 

Programa de la jornada "Emprenedoria, treball en xarxa i relacions interpersonals"

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar