Capcalera_altres1
Jornada "Gestió de les xarxes socials a l’entorn empresarial"
Inici: 28.01.2021 10:00
Final: 28.01.2021 12:00

L’Escola Agrària de l’Empordà proposa una nova jornada. La comunicació digital s’ha convertit en un pilar clau de l’estratègia de màrqueting de qualsevol negoci. Les xarxes socials són unes grans aliades per a les empreses i professionals del sector agroalimentari i sovint gestionar-les amb eficàcia no és una tasca fàcil.

Dirigida especialment a petites i mitjanes empreses (pimes) i a productors/es del món agroalimentari, la jornada en línia s'endinsarà en el món social media. L'objectiu és proporcionar als professionals del sector els coneixements i les eines necessàries per definir la seva estratègia de xarxes socials: planificació de continguts orgànics i promocionats, identificació i interacció amb els públics objectius, elaboració dels materials visuals, monitorització dels resultats, reacció davant d’una crisi, queixa o reclamació de producte/servei, etc.

També, es reflexionarà sobre qui hauria d’assumir i responsabilitzar-se d’aquesta tasca dins la companyia o si és necessari externalitzar-la a un professional expert en el tema.

Finalment, es veuran diversos casos d’èxit de petits projectes del sector agroalimentari català que han utilitzat les xarxes socials com a palanca de visualització, reputació, comercialització i reinvenció del negoci.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament.

Inscripcions

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar