Capcalera_altres1
Jornada "Modificació de la normativa de l’impost de societats i mòduls 2015/2016"
Inici: 05.10.2015 16:30
Final: 05.10.2015 20:00

Moltes de les empreses del sector rural són petites, gran part d’elles familiars, i cal tenir en compte que són les que formen la major part del teixit empresarial. Degut al canvi de la normativa fiscal referent a l’impost de societats, moltes societats civils i associacions es veuran obligades a canviar el model de pagament dels seus impostos. 

També es prestarà atenció al nous límits de l’estimació objectiva (mòduls), que pot afectar a comerciants i petits productors que es veuran obligats a declarar per estimació directa.

En aquesta jornada, organitzada per l'Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura, es tractaran aquests canvis i com afectaran al dia a dia de les petites empreses i autònoms.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar