Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Aplicacions i tècnica gastronòmica aplicada a la Garnatxa blanca"
Inici: 02.12.2019 17:00
Final: 02.12.2019 20:30

Aquesta jornada pretén elaborar propostes de menú per encabir diferents variants amb la garnatxa com a eix vertebrador. El resultat de l’anàlisi olfactiu ens donarà pas a la preparació in situ d’una sèrie de plats de marcat contingut territorial dins l’oferta i aplicant tècniques innovadores de l’alta cuina moderna.
La Terra Alta disposa d’una prestigiosa denominació d’origen que elabora vins d’alta qualitat. La varietat més característica és la Garnatxa blanca (un terç de la producció mundial es concentra a la comarca), que produeix un vi excel·lent, identificat amb una contraetiqueta específica.
La jornada va adreçada a restauradors professionals per tal que puguin desenvolupar aquestes tècniques i incorporar-les a la seva cuina.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar