Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Ens mengem la Vall: Poltre de muntanya del Ripollès"
Inici: 30.11.2017 18:00
Final: 30.11.2017 20:30

Pensat com a un cicle tancat, el projecte "Ens mengem la Vall" té com a eixos principals la promoció dels productes agroalimentaris locals, l’educació per una alimentació sana i de qualitat i la vinculació del teixit social que conforma el sector productiu del territori, les famílies, l’escola i el sector de la restauració.
Fent un pas endavant per incentivar la col·laboració del territori i la comunitat educativa, i contribuint a seguir elaborant el discurs del producte, el territori i l’alimentació, la jornada servirà per a reflexionar sobre la importància de l’educació en el cicle dels productes de la terra.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar