Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Experiències d’allotjament en construccions de pedra seca"
Inici: 24.05.2018 19:00
Final: 24.05.2018 21:00

Aquesta jornada pretén ser la continuació de la jornada que es va celebrar l’any passat sobre nous usos en construccions de pedra seca, en la qual es van presentar diverses experiències d’allotjament, en construccions de pedra seca o en edificis d’arquitectura tradicional relacionats amb el món agrari.
La "Comunitat de Municipis del Segrià Sec" creu que les construccions de pedra seca es troben amenaçades. Una de les causes és que la seva utilitat ha quedat quasi obsoleta a causa de l’evolució del treball al camp. Així doncs cal trobar-hi un nou ús, com podria ser una experiència d’allotjament, que tingui una repercussió econòmica positiva per l’agricultor que d'aquesta manera fomentaria la seva conservació.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s a través de:
info@segriasec.org
També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat:
http://ruralcat.gencat.cat/web/guest/transferencia/preinscripcio-jornada-tecnica

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar