Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Gestió sostenible del turisme als espais naturals protegits"
Inici: 27.06.2016 10:00
Final: 27.06.2016 14:00

L'ecoturisme en espais naturals és un sector en creixement arreu i en consolidació a Catalunya.
Les Terres de l'Ebre compten amb nombrosos atractius naturals i espais naturals protegits de referència per tots aquells que busquen contemplar, observar i conèixer la natura i totes les expressions culturals associades.

En aquest context es planteja aquesta jornada, adreçada principalment al sector turístic (empreses, tècnics, etc.) i professionals de la gestió del medi natural, per tal de donar a conèixer quines accions s'estan portant a terme vinculades a l'ecoturisme a les Terres de l'Ebre, i identificar de forma participativa els principals reptes i oportunitats que genera aquesta modalitat que integra natura i activitat turística de manera respectuosa i sostenible.

L'acte, impulsat en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica del DARP, està organitzat pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià. 

Programa de la jornada

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar