Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Innovació en productes amb base de peix blau"
Inici: 14.10.2019 09:30
Final: 14.10.2019 13:30

Les captures de peix blau durant el 2018 a la zona de la Costa Brava van representar al voltant del 70% del total, però menys d’un 30% dels ingressos recaptats provenen de la primera venda a llotja. Un 80% del volum total capturat va ser en seitó i sardina, amb un preu mitjà anual aproximat d’1 i 2 €/Kg, respectivament. El seu baix valor comercial es deu principalment a la seva talla, inferior respecte altres espècies de peix blau més preuades, i a la seva espinada, fet que el fa un producte poc atractiu alhora de ser consumit en fresc i en dificulta la seva transformació en productes preparats per cuinar i/o menjar.
Des de l’IRTA es treballa per valoritzar aquestes espècies. Per tal de transferir els coneixements científics al sector pesquer català, l’IRTA de Monells (Girona) realitza aquesta jornada per presentar els resultats obtinguts dels nous productes desenvolupats.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar