Capcalera_altres1
Jornada tècnica "La divulgació i comunicació de la informació tècnica"
Inici: 27.06.2017 09:00
Final: 27.06.2017 14:00

Quan es parla de divulgació i difusió ens enfrontem a un món complex en què es combinen múltiples factors: la forma en què les persones connecten amb un missatge, com la comunitat valora l’interès d’un missatge, l’efecte dels recursos tradicionals i els digitals per fer-ne divulgació, etc.

En aquest taller pràctic s'analitzaran i es coneixeran diferents factors que cal tenir en compte quan s'ha de donar a conèixer a la ciutadania informació tècnica, complexa i alhora important per al seu dia a dia. S'estudiarà com els diferents factors es combinen i amb aquesta anàlisi s'obtindran una sèrie de pautes que serviran per a preparar un pla de divulgació efectiu. Finalment es farà una pràctica de com organitzar una estratègica de comunicació efectiva.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través de l'Escola Agrària del Pirineu:
Sra. Marta Belmonte.
Tel.: 973 352 358 
A/e: marta.belmontec@gencat.cat
O bé a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar