Capcalera_altres1
Jornada tècnica "La utilització de productes locals en els menjadors escolars"
Inici: 16.06.2016 19:00
Final: 16.06.2016 21:00

Els menjadors escolars són molt més que un simple espai de menjador col·lectiu: són espais d'educació alimentària, de foment de valors i de creació d'hàbits. Els projectes de menjadors escolars ecològics eduquen en l'alimentació sana i els productes de temporada, fomenten l'economia local i el desenvolupament rural i generen vincles entre la pagesia local i les famílies.
Amb aquesta jornada es pretén conèixer experiències concretes al voltant dels menjadors ecològics i convidar a potenciar l'alimentació ecològica i de productes locals a les escoles i a altres col·lectivitats.
Així doncs, aquesta jornada anirà dirigida tant als productors com als gestors de menjadors escolars, les AMPA, el professorat, la direcció de les escoles i públic en general.

L'acte, que s'emmarca en el Pla Anual de Transferència Tecnològica del DARP, compta amb la col·laboració de l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar