Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Màrqueting audiovisual i comunicació en la imatge al medi natural"
Inici: 24.10.2015 16:00
Final: 24.10.2015 20:30

Jornada orientada a prendre consciència de la necessitat d’ús de la imatge com a element imprescindible en la comunicació i màrqueting dels projectes i activitats desenvolupats en un territori.
Els audiovisuals, la fotografia i, com no, les xarxes socials han de ser fonts de comunicació que ajudin a transmetre el missatge d’una manera més pràctica, real i a ser possible didàctica.
El camp de la comunicació és un món obert, una finestra a la imaginació, un pilar necessari i complementari dels elements i recursos de desenvolupament rural. Cal doncs, incidir en la necessitat de transmetre allò que volem comunicar d’una manera interactiva, per donar valor afegit al producte que s’ofereix.

La jornada, organitzada pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, s'emmarca en el Pla Anual de Transferència Tecnològica del Departament d'Agricultura. 

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar