Capcalera_altres1
Jornada tècnica "Silvopastura i espais test al PN de les Capçaleres del Ter i del Freser"
Inici: 19.10.2016 18:00
Final: 19.10.2016 21:00

Actualment la tendència dels boscos és a ocupar les zones que tradicionalment han estat de pastures degut a l’abandó de les activitats agràries, l’èxode de la població rural, el desequilibri territorial i la terciarització de l’economia rural. Això implica que els boscos cada cop siguin més densos i carregats de biomassa llenyosa, fent-los més susceptibles a patir incendis forestals.
Per aquest motiu creiem en la silvopastura i iniciatives com els "Espais Test Agraris" per a la gestió dels nostres boscos.

L’"Espai Test" neix de la necessitat d’estimular el relleu generacional del sector agrari. Cal la posada en marxa de mesures i nous instruments que fomentin una generació renovada de la pagesia, capaç de dinamitzar aquest sector estratègic al Ripollès.
L’"Espai Test Agrari" dóna suport a les persones que acaben la formació agrària i no es senten suficientment preparades per emprendre un negoci per compte propi. Durant la jornada es presentaran les característiques principals d’aquest projecte i de l’aplicació de la silvopastura a la comarca.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar