Capcalera_altres1
Nosaltres ens quedem. Oportunitats laborals dels joves a les Terres de l'Ebre
Inici: 17.10.2013 09:00
Final: 17.10.2013 18:15

Jornada impulsada pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià en el marc del projecte de cooperació catalana "ODISSEU:programa per al retorn i la inserció laboral dels i les joves al medi rural".

La jornada està destinada al coneixement del territori, i a la inserció laboral, i busca:

  • Sensibilitzar els joves del territori de la necessitat del seu retorn al mateix, per tal de mantenir la seva vitalitat i dinamisme.
  • Donar a conèixer els recursos de que es disposa al territori.
  • Encoratjar els joves perquè la seva aposta laboral sigui establir-se al seu territori, ja sigui mitjançant l’auto ocupació o bé per compte aliè.
  • Ajudar en la transició entre la formació i el treball als joves de formació professional.


A més de:

  • Donar a conèixer als joves el teixit socioeconòmic, cultural i natural ebrenc (geografia, recursos existents, possibles nínxols de negoci, tipologia de les empreses, atur, possibilitats...).
  • Encoratjar-los a dissenyar el seu propi negoci i fomentar la creativitat per a la recerca de noves oportunitats.
  • Oferir-los eines formatives i orientació per poder desenvolupar el seu propi negoci, així com per trobar feina per compte aliè (mostrar als joves diferents serveis de recerca de feina, ensenyar-los a preparar un currículum, una entrevista de feina...)
  • Apropar als i les joves al món empresarial, per tal que coneguin el tipus de treballador/treballadora que busquen les empreses i les seves necessitats.

La jornada combinarà les sessions teòriques, amb taules debat on es presentaran algunes iniciatives empresarials d'èxit impulsades a les Terres de l'Ebre.


Cartell de la jornada
Díptic jornada

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar