Capcalera_altres1
Per a un full de ruta rural al període de programació post 2020: el llibre blanc de la ruralitat
Inici: 19.04.2016 14:30
Final: 19.04.2016 17:30

El potencial de les zones rurals, i la seva diversitat, no està sent impulsat correctament en relació als objectius de l'Estratègia Europa 2020. No serà suficient només adaptar les polítiques sinó que és necessari un canvi radical. Cal que la Comissió Europea inici un debat en profunditat amb l'objectiu d'assegurar un millor suport de les polítiques rurals post 2020. Aquesta necessitat es fa explícita en la demanda per a l'elaboració d'un Llibre Blanc de la Ruralitat que ha iniciat l'European Countryside Movement i que han seguit nombrosos col·lectius. Aquest Llibre Blanc serà un mitjà essencial per iniciar un debat real sobre la ruralitat, amb un enfocament clar sobre l'agenda rural per a la inclusió en el període post 2020.

Com a part d'aquest procés, s'organitza aquesta conferència que serà un pas endavant per a pendre en més consideració les zones rurals en les polítiques europees futures. La conferència està organitzada per la xarxa RED (Rurality-Environment-Development), i la comissió NAT del Comitè Europeu de les Regions, amb la col·laboració de l'European Countryside Movement (ECM).

Programa
Inscripcions
(abans del 18 d'abril)

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar