Capcalera_altres1
Perquè cal consumir productes de proximitat?. Avantatges nutricionals, econòmics i socials
Inici: 16.11.2012 20:00
Final: 16.11.2012 21:00

Xerrada a càrrec d'Elena Roura, Nutricionista de la Fundació Alícia, i Ramon Sentmartí, tècnic en promoció de productes locals (producteslocals.cat)
Aquesta xerrada està inclosa en el cicle  de xerrades, cates i maridatges de productes locals organitzat pel Consorci GAL Alt Urgell –Cerdanya, en col·laboració amb l’Espai Ermengol, en el marc del projecte de cooperació Leader GUSTUM. Es tracta d’un cicle que inclou diferents activitats adreçades a conscienciar a la població i els establiments del territori de la importància d’utilitzar productes de proximitat.

Cartell de la jornada

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar