Capcalera_altres1
Propietats organolèptiques de l’Oli d’Oliva Verge Extra
Inici: 16.11.2019 18:00
Final: 16.11.2019 20:00

Jornada impulsada en el marc de la "XXIIa Fira de l’Oli Verd de Maials" amb l'objectiu de donar a conèixer les diferents tipologies d’oli existents al mercat, tot destacant els beneficis de consumir oli d’oliva verge extra.
Per fer-ho es comptarà amb la presència de la xef especialitzada en OOVE, la Sra. Montse Freixa, que parlarà sobre el paper de l’oli d’oliva a la dieta mediterrània i com les diferents tipologies d’olis modifiquen les propietats organolèptiques dels plats.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar