Capcalera_altres1
Que bona és la fruita de Lleida! Cuinem amb la nostra fruita!
Inici: 21.11.2012 18:30
Final: 21.11.2012 20:30

Activitat conduïda per la Dra. Gemma Echevarría, Investigadora Especialista en anàlisi sensorial, estudis de consumidors i bioquímica del sabor (IRTA); i Josep Maria Castaño, cuiner del Restaurant Malena de Gimenells.
Aquesta xerrada està inclosa en el cicle  de xerrades, cates i maridatges de productes locals organitzat pel Consorci GAL Alt Urgell –Cerdanya, en col·laboració amb l’Espai Ermengol, en el marc del projecte de cooperació Leader GUSTUM. Es tracta d’un cicle que inclou diferents activitats adreçades a conscienciar a la població i els establiments del territori de la importància d’utilitzar productes de proximitat.

Més informació

Comentaris
BrettLuh ha dit:
wh0cd4351173 <a href=http://kamagra4.top/>bonuses</a> <a href=http://buycephalexin2017.top/>cephalexin</a> <a href=http://lipitor-2.gdn/>order lipitor online</a>
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar