Capcalera_altres1
Qüestions de governança en l’Espai Català Transfronterer
Inici: 18.01.2013 10:30
Final: 18.01.2013 15:00

En l’Espai Català Transfronterer comptem avui amb una gran diversitat d’estructures que treballen en transfronterer (AECT regionals i locals, Departaments, Regions, Comunitats de comunes, Diputacions, Consells Comarcals, Conseils, Ajuntaments, Consorcis, Estats....).

En aquesta formació, i amb la mirada posada en l’Estratègia 2020 de la Unió Europea i, en especial, en el nou període de programació de la política de cohesió 2014-2020, es volen aportar elements que serveixin als actors del territori transfronterer a descobrir i a aprofundir en el paper clau de la governança transfronterera i multinivell en les polítiques públiques de futur; i, alhora, siguin d’utilitat per tal d’articular posicionaments estratègics per a un desenvolupament integral territorial de l’Espai Català Transfronterer.

Programa de la formació

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar