Capcalera_altres1
Saló de l'Ensenyament del Ripollès
Inici: 01.03.2016 10:00
Final: 01.03.2016 15:00

Ripoll acollirà la 2a edició del Saló de l’Ensenyament del Ripollès, organitzat per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura i l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Ripollès, en el marc del programa ODISSEU per al retorn i la inserció laboral de joves al medi rural, i amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu del Ripollès.

El Saló de l’Ensenyament comptarà amb un espai cedit per l'Ajuntament de Ripoll, en què els joves podran decidir quin serà el seu futur acadèmic i laboral:

Pavelló esportiu de Ripoll: espai on es podran veure tots els ensenyaments postobligatoris, cicles formatius i altres estudis que es poden cursar al Ripollès, amb estands per part de la Fundació Eduard Soler, l’Escola Oficial d’Idiomes, el Consorci Ripollès Desenvolupament, el Centre de formació ocupacional de Ripoll, l’Institut Abat Oliba de Ripoll, la Unió Intersectorial i Empresarial del Ripollès, el Centre d’Autoformació del Ripollès i l’Escola Comarcal de Música del Ripollès.

També s’hi podran visitar els estands de diverses universitats catalanes com la Universitat de Lleida, la Universitat de Vic, la Universitat de Girona, la Universitat de Barcelona, la Universitat de Manresa, l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (UPC), el Centre de la Imatge i Tecnologia Multimèdia de Terrassa (UPC)ESERP-Business School, la Universitat Abat Oliba CEU, la Universitat de Turisme de Barcelona (CETA), la Salle Ramon Llull, la Universitat Pompeu Fabra, la Facultat de Turisme Sant Ignasi i la Universitat Ramon Llull.

I s’hi podrà trobar informació sobre l’Institut de Vic, l’Escola Taller de Vic, l’Escola d’Art d’Olot, l’Institut Cirviànum de Torelló, l’Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu, l’Institut GarrotxaLes Roches i l’Escola de Formació Professional Quintanes.

Com a novetat d'enguany, s’oferirà un servei personalitzat d’orientació formativa i d’emprenedoria.

Cartell

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar