Capcalera_altres1
Seminari tècnic "Requisits a la indústria agroalimentària per a la producció de transformats ecològics"
Inici: 11.01.2019 09:30
Final: 11.01.2019 14:00

Tothom que produeix, elabora, envasa, importa o comercialitza productes ecològics dins la Unió Europea cal que acompleixi amb la normativa i estigui certificat per un organisme o autoritat de control autoritzat, que en cas de Catalunya és el CCPAE.
En aquesta jornada s'explicarà quin és el marc d'actuació i quins requisits ha de complir qualsevol indústria alimentària que vulgui produir productes transformats ecològics.
La jornada va adreçada a les empreses que s'estan plantejant treballar en aquesta línia de producció.

D'aquesta jornada se'n faran dues sessions iguals:

  • El dia 11 de gener es farà als Serveis Centrals del DARP a Barcelona, i es podrà seguir també des de les Escoles Agràries de l'Empordà (Monells) i de Manresa, on es retransmetrà via webinar.
  • El dia 18 de gener tindrà lloc a l'Escola Agrària de Tàrrega i es podrà seguir també via webinar des de les Escoles Agràries de Mas Bové (Constantí) i del Solsonès (Olius). Al moment d'inscriure-us cal que indiqueu al formulari des d'on seguireu la jornada.

La jornada és gratuïta però cal inscriure's prèviament a través de l'enllaç: https://goo.gl/forms/7nLb2P9a1guvkDlq1.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Facebook Twitter