Capcalera_altres1
Setmana Europea de les Regions i les Ciutats: OPEN DAYS 2016
Inici: 10.10.2016 14:30
Final: 13.10.2016 16:30

L'OPEN DAYS és un acte que se celebra cada any a Brussel·les i que, al llarg de quatre dies, permet que funcionaris de les administracions regionals i locals, experts i representants del món acadèmic  posin en comú bones pràctiques i coneixements especialitzats sobre el desenvolupament regional i urbà. Així mateix, és una reconeguda plataforma per comunicar a nivell polític sobre el desenvolupament de la política de cohesió de la UE, ja que sensibilitza els responsables polítics de la importància de les regions i ciutats en el procés decisori de la UE. Els OPEN DAYS són el major acte públic europeu d'aquest tipus.

Enguany, sota el nom "Regions i ciutats per a un creixement sostenible i inclusiu", la trobada es centrarà en les temàtiques del creixement econòmic sostenible i sostingut, el creixement econòmic inclusiu i la simplificació dels fons ESIF (Fons Europeus Estructurals i d'Inversió).

Programa
Més informació

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar