Capcalera_altres1
Taller "Cuinem productes de territori amb robot de cuina"
Inici: 25.10.2017 19:00
Final: 25.10.2017 20:30

Taller organitzat per  l'Associació per la Gestió del Programa Leader Ripollès Ges Bisaura, en el marc del projecte estratègic "Territori Educador. Ens mengem les Valls". L'objectiu és fer una demostració de com utilitzar aquesta eina per aprendre a elaborar receptes amb els productes del territori.  
Els robots de cuina són cada vegada més presents a les nostres llars perquè ens permeten reduir els utensilis i optimitzar el temps a la cuina, però també ens poden ajudar a cuinar de forma molt més saludable. Amb aquest taller es volen mostrar algunes receptes saludables elaborades amb productes de proximitat com el poltre, la trumfa de la Vall de Camprodon o la patata del bufet d’Orís, i làctics i formatges locals, entre d’altres, tot respectant les temperatures i temps de cocció per no destruir els nutrients d’aquests aliments de qualitat.

El projecte "Territori Educador. Ens mengem les Valls",  pretén promoure una cultura d'alimentació sana, de qualitat i de proximitat a la població local a través de l'escola, tot comptant amb la implicació dels productors agroalimentaris locals, el professorat i els pares i mares dels alumnes.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar