Capcalera_altres1
Taller del gust a partir dels productes locals
Inici: 06.06.2015 11:15
Final: 06.06.2015 19:30

En el marc de la 3a edició de la Fira Gust del Pont de Suert, i dins de l’espai tècnic de la fira “Saber de Sabors”, es programen tres activitats relacionades amb el coneixement i la divulgació dels productes agroalimentaris locals i la seva identificació amb el territori on són produïts.
El primer taller té per objectiu conèixer i apreciar les qualitats sensorials dels aliments. La xerrada sobre la transhumància servirà per veure la relació de la producció ramadera tradicional amb el paisatge de muntanya. Finalment, el taller infantil, amb l’elaboració d’una broqueta de tires de cuixa de corder amb fruita, ceba i fideuà de bolets, es proposa donar a conèixer les variades possibilitats que ofereix la carn de corder, com a ingredient que no pot faltar en una dieta.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar