Capcalera_altres1
V Setmana Mediterrània de Líders Econòmics
Inici: 21.11.2011 09:00
Final: 25.11.2011 19:00

La Setmana Mediterrània de Líders Econòmics s'ha convertit en un dels esdeveniments econòmics més importants de la regió de la Mediterrània, on es reuneixen empresaris i empresàries, entitats governamentals de la regió mediterrània i representants d’institucions internacionals i regionals, per discutir i promoure la cooperació Euro-mediterrània i la integració, com un factor bàsic per al desenvolupament econòmic i social.

Durant aquestes jornades es buscarà donar resposta a qüestions rellevants com:  la bona governança, l'ocupació juvenil, el desenvolupament de les PIMES, l'economia verda i la integració de les dones; proposant projectes concrets i creant noves oportunitats de negoci.

Durant la Setmana Mediterrània de Líders Econòmics es desenvoluparan diversos fòrums i esdeveniments centrats en aspectes clau per al desenvolupament de la regió mediterrània:

- Fòrum de Desenvolupament i Negocis en el Nord d'Àfrica - NABDF 2011
- UpM OPEN DAYS
- Fòrum Mediterrani de l'Economia Verda - ECO MEDA GREEN FORUM 2011
- Fòrum Mediterrani de Dones Empresàries

Més informació

 

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar