Capcalera_altres1
Visita al món de la masia del Solsonès: la Vall d’Ora
Inici: 28.05.2016 10:30
Final: 28.05.2016 16:30

L'any 2015 es va celebrar el "1r Congrés del Món de la Masia a Catalunya". Per tal de complementar les activitats del congrés, es van plantejar un seguit de sortides al territori amb l'objectiu de visualitzar com la diversificació geogràfica ha configurat diferents tipologies d’edificació, així com els processos històrics que s'han sofert.

Durant aquestes jornades al territori es visiten masies amb un alt valor patrimonial, que alhora  permetin conèixer els diferents processos productius que antigament sustentaven els masos, i com aquests s’estan adaptant als requeriments actuals de vida, d’explotació agroramadera, usos turístics, alternatius... Es tracta de copsar els valors d’escala territorial i social propis del mas i la masia a Catalunya. 

En aquesta ocasió els participants es desplacen a la comarca del Solsonès, on visitaran l'"Ecomuseu de la Vall d’Ora" i el seu entorn, així com la masia de cal Guirre.

Programa

Comentaris
Tornar Enrere
Segueix-nos a Youtube Linkedin Twitter Facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Poden canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de cookies

Acceptar